Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася прогнозом погоди

Відвиклі за останні кілька років від нормальної зими українці досить болісно переносять лютий цього року, тому багато хто цікавиться, коли ж нарешті настане довгоочікуване потепління. На це питання на своїй сторінці у Facebook дати відповідь відома на всю Україну синоптик Наталка Діденко.

Вона розповіла, що сьогоднішньої ночі температура опускалася до значень від -18 до -12 градусів на північному сході, тобто в таких областях як Луганська, Сумська, Полтавська, Чернігівська і частково Черкаська. У більшості ж областей України температура повітря становить-7-14 градусів морозу. У Західній Україні, північній частині та південно-східній частині країни буде вже не так холодно, температура там — від 4 до 9 градусів морозу. У Закарпатті сьогодні і зовсім найтепліша погода в Україні - від -2 до + 2 градусів. У багатьох областях країни на дорогах сформувалася ожеледь.

У столиці сьогодні опади випадати не будуть, на дорогах сформувалася крижана кірка. Вночі температура повітря становила 16-18 градусів морозу, в області вона падала навіть до -20 градусів. Денна температура коливається між -8 і -10 градусами. Протягом наступного тижня температура в Києві коливатиметься часто і різко.

17 і 18 лютого в Україні в окремих областях випаде невеликий сніг, тому в цілому стане трохи тепліше, проте тільки вдень, вночі буде як і раніше холодно. Потім температура знову різко опуститься, а вже ближче до вихідних морози почнуть слабшати і в країні буде ставати тепліше.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков запропонував новий спосіб видачі субсидій українським одержувачам. Допомогу від держави пропонують видавати авансом.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українському уряді дали українцям поради, які дозволять скоротити витрати на оплату опалення в два рази, при цьому навіть не потрібно переглядати тарифи.

Також "Hyser" писав, що у Харкові сталася НП: в одному з маршрутних автобусів марки" Богдан " прямо під час руху сталася пожежа.