На Прикарпаття вже розгортають мобільний госпіталь через складну ситуацію з коронавірусом.

Так, в Україні триває активна боротьба з коронавірусом. Але поки повністю його перемогти не виходить. Він продовжує поширюватися і це навіть після того, як в Україні на три тижні був введений суворий локдаун. У зв'язку з цим на Прикарпатті стали розгортати мобільні госпіталі.

Наприклад, в Івано-Франківську на території Богородчанської центральної районної лікарні просто неба розгортають мобільний госпіталь через складну ситуацію з коронавірусом в регіоні.

І це тільки початок, як запевняють багато експертів. Тому що поки впоратися з ситуацією не вдається.

Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, увечері 19 лютого колона медичного госпіталю ДСНС прибула на місце. Вранці 20 лютого його почали встановлювати, зараз роботи тривають.

Популярні новини зараз

Доведеться викинути на смітник: де не можна ставити мікрохвильову піч, щоб вона не зламалася

Нарешті удача вас казково потішить: яким знакам Зодіаку пощастить у травні.

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Не випробовуйте долю: яку молитву читають перед випіканням паски

Показати ще

Рятувальники переконують, що такий госпіталь зможе вмістити 120 ліжко-місць і його укомплектують усім необхідним обладнанням для надання медичної допомоги хворим COVID-19.

Відомо також про те, що ще 19 лютого прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення на те, щоб цей госпіталь був створений. Тому що цього вимагала ситуація в країні.

Найближчим часом Уряд України переглядатиме свої рішення щодо пандемії. Якщо це буде необхідно, то такі госпіталі будуть створені і на базі інших клінік.

Головний санлікар України Віктор Ляшко 17 лютого зазначав, що в області до кінця тижня мають розгорнути додатково 600 ліжко-місць для пацієнтів з COVID-19.

Раніше Hyser писав про те, що названі області України, де планують посилити карантинні заходи, українці вже приготувалися до найгіршого.

Також писали, що почалася нова хвиля коронавірусу в Україні, експерти назвали приблизну дату загострення епідситуації.

Нагадаємо, що стало відомо, в яку зону карантину потрапить Київ.