Внаслідок дорожньо - транспортної пригоди в сусідній країні, загинуло кілька людей і більш як 30 отримали поранення

Про аварію з пасажирським автобусом, що трапилася в Підкарпатському воєводстві Польщі, повідомляти місцеве видання "RFM24."

Як повідомляють у виданні, трагічний інцидент стався на автомобільній трасі А4, біля міста Ярослава. Автобус, з державними номерами України, впав з естакади. 34 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості, і ще 6 загинули на місці події.

Відзначається, що автобус вже залишав Польщу, і їхав до кордону з нашою державою. Всього в автотранспортному засобі перебувало 57 осіб, і всі вони були громадянами України. Рятувальники відразу приступили до вилучення пасажирського автобуса з канави на трасу, рух на автостраді А4 також було перекрито. На місці подій працюють медичні фахівці, пожежники та поліція. Для екстреної евакуації постраждалих, владою Польщі було направлено два вертольоти: один медичної допомоги, а другий - військовий.

Місце трагедії. Фото: rmf24.pl

На цей час всі постраждалі передані командам "швидкої допомоги", і доставлені в медичні центри Пшемисля, Ярослава, Рудни Малої, Любачова, Пшеворська, і в обласну лікарню №2 Жешува. Ті, хто не постраждав у ДТП, направлені для проживання в місцеві гуртожитки. Також польською прокуратурою і поліцією проводиться перевірка, для того, щоб з'ясувати всі обставини, що призвели до цієї трагедії. За інформацією, наданою правоохоронцями, пасажирський автобус прямував за маршрутом Познань - Херсон.

Популярні новини зараз

Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Їздила Хрещатиком: у мережі показали фото рідкісної української маршрутки "Старт" з 60-х років

Показати ще

Місце трагедії. Фото: rmf24.pl

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко прокоментував сумні обставини, та зазначив, що на місце вже виїхали українські дипломати, для консультативної допомоги постраждалим та з'ясування всіх обставин трагедії.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у столиці України легковий автомобіль мало не зніс зупинку громадського транспорту.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що у Дніпрі легковий автомобіль протаранив заправляється "фуру". Є жертви.

А до цього "Hyser" розповідав про те, у Києві горів міський ринок.