Харківські лікарі розповіли про те, що в лікарні стало більше надходити молодих людей з коронавірусом.

Так, харківські лікарі розповіли про те, що коронавірус не збирається здавати свої позиції. За останній час значно збільшилася кількість молодих пацієнтів з цим діагнозом.

Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив лікар-інфекціоніст Володимир Корсунов. За словами медика, в міських медустановах не вистачає ліжок для хворих COVID-19.

“Лікарні завантажені повністю, кисневих місць майже не залишилося, реанімації переповнені, пацієнти на неінвазивній вентиляції знову лежать, де є хоча б поточний кисень”, — написавши лікар.

Також лікар зазначив, що люди, які зараз перебувають на лікарні, переважно молодого віку.

За словами Корсунова, сьогодні в обласній клінічній інфекційній лікарні перебуває троє пацієнтів віком від 31 до 39 років. У той же час в дитячій ОКИБ на інвазивної штучної вентиляції легенів перебуває 11-річна дитина, а на неінвазивної ШВЛ — 17-річний підліток.

Популярні новини зараз

Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Лікар зазначив, що нова хвиля коронавірусу може бути набагато небезпечнішою, ніж всі попередні. Зараз намагаються прищепити всіх людей, які є. Навіть не звертаючи увагу на наявність антитіл в організмі людини. Тому що необхідно зупинити поширення цієї хвороби, щоб потім не було гірше.

На даний момент-це першочергове завдання, яке стоїть як перед урядом, так і перед лікарями. Людей же просять бути більш акуратними і стежити за епідеміологічними правилами. Не варто їх порушувати і піддавати своє здоров'я великій небезпеці. Тому що в деяких випадках лікарі можуть просто не встигнути допомогти людині.

Раніше Hyser писав про те, що Степанов розповів про новий штам коронавірусу, навіть нирки і печінку можуть відмовити.

Також писали, що названі нові області, які претендують на посилення протиепідемічних норм.

Нагадаємо, що у Китаї у кажанів виявили новий вірус.