Росія існуватиме до тих пір, поки не розв'яже повномасштабну війну з Україною

Про те, що якщо єдиною метою Путіна все ж стане ескалація конфлікту на вже захоплених українських територіях, то вторгнення РФ в нашу країну уникнути не вдасться, і це, в підсумку, може привести до зміни влади в Російській Федерації, виданню "Гордон" заявив публіцист та історик Юрій Фельштинський.

Поки ж стягування збройних сил до українського кордону, є спробою промацати нову американську адміністрацію Білого Дому, бо Володимир Путін вважає чомусь правильним рішенням йти на подальше загострення відносин, і показати США і Європейському Союзу, що у нього поки ще є нескінченні ресурси й можливості для роздування ще одного військового конфлікту: найпростіше почати чергову війну саме в Україні, оскільки Російська Федерація вже захопила ділянки, бази та опорні пункти для подальших наступальних операцій.

Втім, ні в України, ні у міжнародної спільноти немає інструментів, що дозволяють вплинути на прийняті в Адміністрації президента Росії рішення - ні переговорів, ні діалогу Володимир Путін вести ні з ким не бажає. Швидше за все, що це викликано загальним станом президента РФ: він неадекватний і діє без компромісів, не звертаючи уваги на російську внутрішньо і міжнародну громадську думку, включаючи своїх нечисленних союзників і ігнорування, як він вважає, своїх численних супротивників.

Донбасс. Фото: Минобороны
Донбасс. Фото: Минобороны

Однак, навіть така войовнича поведінка Кремля, супроводжувана "брязканням зброєю" біля кордону України, може виявитися як блефом, так і реальною підготовкою до справжніх бойових дій або анексії раніше захоплених українських територій.

Популярні новини зараз

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Показати ще

Висновок можна зробити тільки один - якщо Путін піде на ескалацію конфлікту, це стане кінцем як РФ, так і путінського режиму: будь-яка війна, розпочата Росією, може призвести до Третьої світової, поразки й розпаду Російської Федерації, і скинення режиму Володимира Путіна.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у Російській Федерації хочуть відключити платіжні системи "Visa" та "MasterCard".

Також раніше наш портал повідомляв про те, що Леонід Кравчук вважає: РФ нападе на Україну, і це буде не так, як було в Криму.

А до цього ми розповідали про те, що у Кремлі закликають Пентагон триматися якнайдалі від узбережжя анексованого Криму.