Регіна Тодоренко показала себе в незвичайному вигляді.

Ведуча і співачка Регіна Тодоренко поділилася інформацією про стан свого чоловіка. Вона розповіла, що він почуває себе добре і вже прийшов до тями. На своїй сторінці в соціальній мережі вона опублікувала фото, на якому позує біля ліжка чоловіка. Вигляд її злегка пошарпаний, але в цьому немає нічого дивного. Тому що в такі складні моменти людина думає не про свою зовнішність, а порятунок коханої людини. Це набагато важливіше всього на світі.

У підписі до фото Регіна поділилася зворушливими спогадами.

"Мало не втратила тебе 💔. Коли ти пропав з радарів не на 2 години, як планували, а на 9, мені стало страшно! Мені здається, що моє серце зупинилося на час. А потім подзвонив лікар, сказавши, що ти прокинувся, і по моїх щоках потекли сльози!
А вранці я почула твій-мій найулюбленіший голос. Я вже й забула, як в перші місяці нашого знайомства насолоджувалася твоїм зігріваючим ласкавим тембром; з якою одержимістю чекала зустрічі, розлучившись всього на пару годин; забула, як моє серце танцювало чечітку, коли піднімалися куточки твоїх губ.
А такі ситуації, як операція, влаштовують справжній струс, пробуджують заснули вулкани почуттів, змушують звернути увагу на деталі, і радіти кожній посмішці і погляду коханої людини ❤️!
Бережіть те, що маєте, сьогодні, не завтра і післязавтра, а саме сьогодні!
З перших вуст, щоб уникнути лже-новин: стан чоловіка стабілізується, він досі у відділенні хірургії, ми чекаємо висновок лікаря, намагаємося позитивно дивитися на те, що трапилося", - написала Регіна Тодоренко.

У коментарях користувачі Мережі побажали Владу здоров'я.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк обрадувала шанувальників новиною.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Також писали, що Леся Нікітюк показала провокаційне фото, яке не залишило нікого байдужим.

Нагадаємо, що у мережі висміяли Ксенію Собчак.