У Краматорську через помилку оператора атракціону травмувалася дівчина

У Краматорську під час катання на атракціоні травмувалась одна з відвідувачок. Дівчина на високій швидкості вдарилася об металеві сходинки. Про це інформує "Краматорськ 24"в instagram.
Інцидент стався в суботу, 8 травня в Ювілейному парку на атракціоні "Стріла". Одна з відвідувачок при падінні вниз на швидкості вдарилася ногами об металеві сходинки. Як повідомляє нещасний випадок стався з вини оператора атракціону, який забув прибрати сходинки. Очевидці відразу ж викликали на місце події швидку і правоохоронців.
Відзначається, що висота атракціону становить 30 метрів, тому можна тільки уявити якої сили був удар. Також повідомляється, що оператор допустив помилку працював на атракціоні другий день і після інциденту людей продовжили катати далі. В якому стані перебуває дівчина і наскільки серйозні травми отримала, не повідомляється.
На те, що трапилося відреагувала адміністрація парку, заявивши, що інцидент трапився на атракціоні приватного підприємця, який орендує майданчик. Також зазначили, що батьки постраждалої дівчини не пред'явили жодних претензій. В адміністрації підкреслили, що правоохоронці провели розслідування після чого атракціон продовжив роботу, оскільки "ніяких заборон на зупинку даного атракціону не послідувало".
Водночас правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом травмування дівчини. Як зазначили в поліції слідством буде встановлено чи була це випадковість чи недбалість співробітника.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Києві спалахнула потужна пожежа в житловому будинку, в результаті якої загинули дві людини.

Також наш портал інформував, що в Черкаській області спалахнула сильна пожежа в приватному будинку, в якому знаходилися люди. В результаті загоряння загинули жінка 68 років і дві дівчинки: 4 і 6 років.

Нагадаємо, що у Чернігівській області стався нещасний випадок з рятувальником ДСНС.