Дочка популярної співачки Віри Брежнєвої підкорила шанувальників розкішною фігурою.

20-річна Соня Кіперман постала в кадрі в ажурній спокусливій нижній білизні і зірвала шквал захоплених компліментів від користувачів соцмереж.

Але через деякий час дівчина позбавила фоловерів можливості оцінити її принади і видалила пост. Однак не врахувала, що інтернет пам'ятає все.. Правда, видаляти кадри з Instagram-stories - не стала:

Варто відзначити, що в мікроблозі зоряної блондинки є чимало кадрів, на яких неозброєним поглядом видно, що природа нагородила її вражаючими параметрами.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

До слова, мама красуні-виконавиця Віра Брежнєва також з гордістю демонструє ідеальну фігуру і часто акцентує увагу на тому, що є матір'ю двох дочок. У артистки є ще одне чадо-11-річна Сара Кіперман, у якої, на думку шанувальників знаменитості, є всі задатки стати моделлю.

Наприклад, в кінці березня вона літала в привітала Соню з 20-річчям і виставила яскраве фото в мікроблозі. А підписи до знімка зазначила: "щаслива мама 20-річної дочки".

На критику з боку екс-учасниця "золотого" складу популярної музичної групи "ВІА Гра" реагує досить різко. А іноді навіть особисто відповідає на колючі зауваження на свою адресу з боку "диванних екпертів" в мережі.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, чому дочка Віри Брежнєвої не хоче фотографуватися з мамою.

Також наш портал розповів про те, що Альбіна Джанабаєва налякала шанувальників зовнішнім виглядом і величезними синцями під очима.

Нагадуємо, що Настя Каменських обурила користувачів соцмереж надто відвертими зовнішнім виглядом.