Співачка Наташа Корольова кожною новою публікацією в соціальній мережі Instagram намагається довести, що стежить за собою і сучасними модними трендами. Артистка із завидною регулярністю записує відеоролики в TikTok і хвалиться оригінальними образами.

А в одній з нових публікацій артистка показала, як проводить час в США, куди вирушила в компанії чоловіка – Сергія Глушка. Наташа Корольова позувала на тлі мальовничого океанського пейзажу і філософськи зізналася, що океан дає їй сили і дарує натхнення.

У коментарях до посту фоловери знаменитості оцінили її фотостарання на яхті, але не обійшлося і без критики з приводу її зовнішності. Деяким користувачам соцмереж Наташа Корольова здалася втомленою і помітно постарілою, але при цьому затяті шанувальники зірки виступили на її захист.

Потім естрадна "русалка" запостила кадри, на яких позувала разом з коханим:

Популярні новини зараз

Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Варто відзначити, що після скандальної зради Тарзана своїй законній дружині, шанувальники зіркового подружжя щиро радіють, коли бачать їх разом. Танцівник-стриптизер минулого року дозволив собі інтрижку з молодою актрисою Анастасією Шульженко.

Коли ж його зрада стала надбанням громадськості, то не в усьому відверто зізнався. Наташа Корольова при цьому не стала влаштовувати публічних сцен ревнощів і не подала на розлучення, всупереч прогнозам світських хронікерів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова насмішила соцмережі оригінальним вбранням і танцювальною імпровізацією.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова потрапила під шквал хейтерської критики через безглуздий зовнішній вигляд.

Нагадуємо, що Сергій Глушко позував у нижній білизні і збентежив фанатів округлими формами.