661 000 позашляховиків Ford Explorer в США будуть відкликані назад своїм виробником.

Уточнюється, що таке рішення американської автомобільної компанії обумовлено тим, що у їх машин можуть від'єднуватися заглушки рейлінгів на даху. З вимогою відкликати позашляховики Ford Explorer через це звернулося в компанію Національне управління безпеки дорожнього руху США, пише "ЛІГАБізнесІнформ".


Зокрема, це стосується автомобілів з 2016 по 2019 року випуску. У разі необхідності дилер повинен оснастити авто спеціальними штифтами і усунути пошкодження. Представник Ford дала свій коментар з цього приводу, уточнивши, що автовиробнику не відомо про будь-які нещасні випадки або травми, пов'язані з зазначеними несправностями.

Однак, по всій видимості, вони повинні все-таки все перевірити ще раз. У зв'язку з цим, повідомлення про відкликання авто клієнти почнуть отримувати 28 червня. Варто відзначити, що відкликання включає 620 483 автомобілів в США, 36 419 в Канаді і 4260 в Мексиці, що в сумі виходить 661 000 позашляховиків.

В США Ford відкликає понад 600 000 позашляховиків, фото: АвтоЦентр

До слова, компанія Ford відзначилася не тільки цим, але і тим, що стала першим найбільшим автовиробником, який збирається здійснити повний перехід на виробництво електромобілів в Європі. У планах компанії здійснити задумане вже до 2030 року. До 2026 року Ford ще вироблятиме гібридні моделі автомобілів.

Раніше "Hyser" писав про те, що був знайдений експортний ЗАЗ "Ялта" в ідеальному стані, але його власник хоче за авто отримати космічну суму.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали автомобілі, які дісталися переможцям Другої світової війни після капітуляції Німеччини.

Нагадуємо, що автолюбителям показали унікальний ЗАЗ, які довгий час стояв в гаражі без діла.