Співачка і екс-солістка групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва похвалилася шанувальникам яскравим фото з відпочинку. Артистка позувала в басейні разом зі старшою сестрою Галиною, якій 10 травня 2021 року виповнилося 44 роки.

У підписі до знімка дружина Костянтина Меладзе зазначила: "Сьогодні день народження моєї старшої сестрички. Нехай буде міцним здоров'я і щоб ми частіше бачилися». До слова, у Віри Брежнєвої є ще дві рідні сестри-двійнята Анастасія та Вікторія.

На тлі скандалу, який виник між Костянтином Меладзе і співачкою Ані Лорак, безтурботні пости Віри Брежнєвої викликають бурхливу реакцію в мережі.

Йдеться про інтерв'ю виконавиці, в якому вона розповіла про методи роботи Меладзе-старшого з артистками. Зокрема, Кароліна заявила, що отримала від маститого продюсера недвозначну пропозицію про співпрацю і просування до музичного Олімпу. Але прийняти його вокалістці завадили високі моральні принципи.

Популярні новини зараз

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Допоможе звичайний папір: як без проблем позбутися бур'янів на грядках та на клумбі

Вже дійшло до стрілянини: на Закарпатті люди прийшли розбиратися з ТЦК

Що потрібно зробити, щоб шашлик вийшов ідеально м'яким: секрети мангальників

Показати ще

При цьому Костянтин Меладзе, ні його кохана конкретно коментувати ситуацію, що склалася не стали.

Віра Брежнєва обмежилася філософським постом в якому написала: "Для мене вчинок означає Набагато більше слів. Але ми всі вчимося в житті. І іноді допускаємо помилки.. це теж сприяє нашому зростанню. Це наші власні уроки".

А сама Ані Лорак через кілька днів після виходу інтерв'ю, зазначила, що її слова були невірно трактовані і вона не мала на увазі нічого поганого. Нібито їй просто не підійшли умови співпраці зі знаменитим композитором і нічого більше.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова здивувала шанувальників особистим визнанням на" жувально-ковтальну " тему.

Також наш портал розповів про те, що Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає після народження третьої дитини.

Нагадуємо, що Ані Лорак розповіла про провокаційну пропозицію від Костянтина Меладзе.