Курйозний випадок стався у Вінницькій області, в селищі Крижопіль, де місцеві жителі оригінально розв'язали проблему з вибоїною на дорозі. Замість того щоб засипати її, люди висадили кущ квітучих ірисів.

За словами місцевих жителів, так вчинили, щоб привернути увагу комунальників до калюжі в асфальті. По іншому на прохання і звернення ніяк не реагували.

До слова, кущ ірисів допомагав водіям об'їжджати яму, а не потрапляти в неї. Звичайно ж, багато хто знімав квіти в ямі на телефон і викладав у мережу. Що і допомогло залучити громадськість до проблеми.

Багато користувачів захоплюються такою оригінальною ідеєю, проте висловлюють невдоволення станом місцевих доріг. Вже через добу комунальники яму таки полагодили.

Популярні новини зараз

Прийде платити за борги родичів, яких уже немає: що вигадали депутати

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

А днями жителі вирішили розібратися ще з кількома ямами та заклали їх самостійно.

Щоправда, Крижопільська селищна рада у свою чергу відреагувала негативно. І заявила, що з таким "самоуправством" заради "хайпу" тепер буде розбиратися поліція.

"Вчора в спільнотах Крижопільської громади активно поширилося відео, де двоє жителів вирішили так собі хайпанути - на відео прославити себе і засипати сумішшю невідомого походження кілька вибоїн асфальтового покриття по вулиці Савченко.

У відповідь хайпануть повинна і селищна рада - адже в діях жителів чітко виражені дії, що відносяться до самоуправства і для ремонту доріг є відповідні служби. Факт правопорушення зафіксований самими ж хайповщікамі, на цій ділянці поліції залишається тільки встановити особи порушників і винести відповідні постанови про адміністративне правопорушення", - йдеться в повідомленні на сторінці ради в Facebook.

Раніше "Нyser" писав про те, що харківські дорожники зганьбилися з укладанням асфальту під дощем.

Також наш портал повідомляв, у Києві позашляховик провалився під асфальт.

Нагадуємо, у російському місті Набережні Челни до приїзду чиновників дорожники пофарбували асфальт.