Українців попередили про те, що в країну знову повертається сильне похолодання.

Погода в цьому місяці не сильно радує теплом. А нещодавно синоптики заявили про те, що незабаром прийде ще одне похолодання. Крім того, таке погіршення погоди також буде супроводжуватися і грозовими дощами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Так, за її прогнозом, в неділю, 13 червня, в західних областях, у Вінницькій, Житомирській, Київській областях очікується зниження температури повітря до +16...+ 20 градусів.

На Півдні, Сході, у більшості центральних областей вдень очікується + 20...+ 26 градусів.

У Києві в неділю також посвіжіє.

"Неділя. Дощ, гроза. Зниження температури повітря до +19 градусів", - зазначає Наталка Діденко.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Нагадаємо, що раніше синоптики вже говорили про те, що цього року літо не буде таким спекотним, як це було в 2020. Підвищення температури повітря буде помірним. Тому сильної спеки чекати не доводиться. Найтеплішим місяцем буде серпень. А ось Червень нічим порадувати не зможе. Бо осадку нікуди не подінуться.

Але експерти стверджують, що Червень поки не відходить від своєї кліматичної норми. Тому переживати поки нема про що. Але така велика кількість опадів сильно насторожує аграріїв, які переживають за урожай.

Адже висаджені фрукти і овочі можуть зіпсуватися і тоді настане економічна проблема і подорожчання продуктів харчування.

Але до кінця червня синоптики обіцяють, що кількість опадів має піти на спад. У липні буде вже дещо тепліше. Але все одно градусники не будуть показувати більше + 30...+ 35 градусів тепла. Також будуть незначні опади.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали, до чого призвели сильні дощі в регіонах України.

Також писали, що синоптики розповіли, якою буде погода до кінця цього тижня.

Нагадаємо, що синоптики попередили про град.