Мережа в черговий раз посміялася над твором урбаністичного мистецтва на в'їзді в одне з російських міст

З урахуванням розмірів Російська Федерація, в ній не складає особливих труднощів знайти абсолютно незвичайні об'єкти мистецтва, які швидше викличуть у спостерігача страх або відчуття дискомфорту. Про один з подібних об'єктів розповів інформаційний портал "Апостроф".

Повідомляється, що не так давно в одному з населених пунктів Тюменської області в Російській Федерації поставили стеллу На виїзді з міста. На стелі написано традиційне побажання щасливої дороги водіям, однак, якщо враховувати, який вигляд має сама стела, то подібне побажання виглядає швидше іронічно.

Справа в тому, що людина, яка керувала проектом, з якоїсь причини порахував, що виконати подібний об'єкт можна і в формі труну. Таким чином, побажання " щасливої дороги!"виглядає швидше загрозливо, ніж доброзичливо.

Відомий український блогер, офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" написав: "після установки стели" щасливої дороги!"На виїзді одного з міст Тюменської області жителі почали підозрювати, що місцева влада бажає їм чогось іншого".

Популярні новини зараз

Готуйтесь до неприємностей: що станеться, якщо їздити влітку на зимовій гумі

Нарешті дочекалися: українці зможуть отримувати доступні квартири за новою програмою

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще

При цьому користувачі Мережі солідарні в думці, що за формою стела дуже нагадує труну. "Продам труну))", " блін, ну вони криворукі. Цей флешмоб почався з Оленки і закінчиться ще не скоро", "суцільні кладовища".

Один з коментаторів зазначив Оленку, яка є іншим зразком нестандартного мистецтва. Розташована статуя в Нововоронежі І була встановлена на честь 250-річчя села. Статуя повинна зображати легендарну засновницю села Нова Оленівка. Так чи інакше, місцевим жителям двометрова статуя з металоконструкцій вселяє жах, тому незабаром місцева влада знесла пам'ятник.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Путін відповів на провокаційне запитання американського журналіста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що історія з українською футбольною формою на Євро-2021 отримала продовження.

Також "Hyser" писав, що Білорусі загрожують нові санкції а також відключення від системи SWIFT.