Другий день європейської першості з футболу відзначився незвичайною надзвичайною подією

Сьогодні, в суботу, 12 червня, проходить другий день європейського чемпіонату з футболу Євро-2021. Проходить цей день, правда, не зовсім гладко: мережу вразила новина про те, що один з гравців збірної Данії втратив свідомість прямо на полі. Про це повідомляє Telegram-канал "Політика країни".

Повідомляється, що під час запланованого матчу між збірними Данії та Фінляндії, один з футболістів данської збірної Критіан Еррікссен втратив свідомість прямо на полі. У Мережі вже з'явилися відеоролики того, як у першому таймі матчу Ерріксен рухається по полю, потім уповільнює біг і, не звертаючи уваги на пасований йому м'яч, непритомніє і падає в траву.

У терміновому порядку на поле вибігли штатні медики, які спробували реанімувати футболіста. У цей момент медиків оточили інші гравці збірної Данії, щоб захистити члена своєї команди від погляду камер.

У зв'язку з такою позаштатною подією, гру зупинили. Відзначається, що глядачі матчу знаходиться в шоці. Зрештою Крістіана Еріксена відвезли зі стадіону до медичного закладу. З поля його несли на ношах, закритого ширмами. Крім того, його все так само оточували товариші по команді. Тим не менш, вдалося розпізнати, що поле футболіст залишав вже в свідомості.

Інформації про те, що сталося з Еріксеном і чому він так різко втратив свідомість в мережі поки що не надходило. Організатори матчу закликали глядачів не розходитися і дочекатися інформації щодо того, на який термін був перекладений матч між Данією і Фінляндією.

Популярні новини зараз

Прийде платити за борги родичів, яких уже немає: що вигадали депутати

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

Смачніше за будь-які бутерброди: рецепт гарячих грінок з курячим фаршем і сиром

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що дизайн форми збірної України з футболу на Євро-2021 призвів до справжнього скандалу в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що історія з українською футбольною формою на Євро-2021 отримала продовження.

Також "Hyser" писав, що президент України опублікував в мережі фотографію, на якій він одягнений в українську форму для євро-2021.