Експерти розповіли, які алкогольні напої найнебезпечніші для здоров'я людини.

Виявляється, що різний алкоголь має різний негативний вплив на організм людини. Експерти виділили найнебезпечніший вид спиртного напою, від якого варто відмовитися кожній людині, яка хоче зберегти своє здоров'я.

Найнебезпечнішим для здоров'я людини алкогольним напоєм є пиво. Про це розповів нарколог Данило Покровський. Він висловив думку, що пиво взагалі слід заборонити.

За словами лікаря, в пляшці пива об'ємом 375 мл міститься гранично допустима добова доза кобальту, що є кардіотоксичним. Метали в пивних напоях можуть викликати смертельно небезпечні захворювання-ожиріння серця і кардіопатію. Причому алкоголь є найбільш нешкідливою складовою пива.

Крім того, інші компоненти, які також присутні в пиві, вкрай некорисні для організму людини. Тому ніякої цінності в цьому продукті немає і його не варто пити. До того ж пиво викликає в організмі людини накопичення зайвих кілограмів, від яких дуже важко потім позбутися.

Серед найменш шкідливих для здоров'я спиртних напоїв лікар назвав червоне сухе вино, яке, за його словами, багате антиоксидантами, мікроелементами і вітамінами.

Популярні новини зараз

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти

Показати ще

Варто пам'ятати, що алкогольну залежність у людини дуже важко вилікувати. На це можуть піти цілі роки. До теж же доведеться ґрунтовно відновлювати організм після цього. А деякі поразки, які викликані алкогольними напоями, ніяк не можна потім реанімувати. Про це варто пам'ятати і ніколи не зловживати алкоголем. Це стосується не тільки пива, а й іншого спиртного.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли про те, кому категорично не можна пити квас, щоб не нашкодити здоров'ю.

Також писали, що медики озвучили список продуктів, які збагачують організм пробіотиками.

Нагадаємо, що медики назвали їжу, яка призводить до передчасного старіння.