Користувачів потрясло справжнє шоу, яке дівчина влаштувала в Києві для водіїв.

Незвичайний інцидент стався у вівторок, 15 червня, в Києві в районі Гідропарку. Саме в цій місцевості посеред білого дня дівчина здивувала всіх своєю дивною витівкою. Зокрема, вона просто взяла і розляглася в своїх коротких шортах прямо на лінії розмітки посеред дороги, пише "Апостроф".


Така епатажна вистава явно запам'ятається всім надовго, особливо водіям. Варто відзначити, що дівчина зухвало закинула ногу на ногу і дружелюбно махала рукою водіям автомобілів, які проїжджали повз.

Користувачі наважилися припустити, що на дівчину так вплинуло активне сонячне випромінювання, оскільки іншого пояснення її такому дивному вчинку вони не знайшли.


До слова, варто відзначити, що українці неодноразово дивують своєю поведінкою в мережі, в тому числі кияни. Так, люди часто наражають свої життя на небезпеку, заради сумнівної популярності. Наприклад, одного разу в районі Дорогожичів чоловік став очевидцем того, як одна юна киянка заради нового ефектного "відосика" для соцмереж вилізла на міст за перила.

Цьому ж чоловікові пізніше зустрівся невідомий, який босим кидався під машини. Тоді користувачі списали все це на "сезонне загострення". Найстрашніше, що герої цих історій можливо навіть не розуміють, наскільки їх дії можуть бути небезпечними для життя.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали українця, який Ліз в чужу машину в дивному стані.

Також наш портал повідомляв, що співачка Жасмин осоромилася на власній вечірці в компанії Тетяни Навки.

Нагадуємо, що у Аксьонова під час наради виліз мужик з шафи.