Хвороби переслідують сім'ю Анастасії Заворотнюк. Тепер шанувальники актриси переживають не тільки за її здоров'я, н і за стан її дочки Анни.

Ось уже кілька років ніхто не бачив Анастасію Заворотнюк, яка бореться з раком мозку. У мережі з'явилися чутки, що після операції і медикаментозного лікування онкології актриса змінилася до невпізнання, тому не хоче, щоб її в такому вигляді бачили фанати. Про стан зірки на даний момент мало що відомо. Періодично в ЗМІ з'являється інформація, що актрисі стало краще або гірше. Однак ніхто з близьких Анастасії ці чутки не підтверджує. Відомо, що Анастасія знаходиться вдома, в колі найближчих людей.

Як виявилося, смертельна хвороба матері сильно відбилася на здоров'ї її старшої дочки Анни. Нещодавно дівчина зізналася, що страждає від глибокої депресії. Раніше Анна намагалася впоратися зі своїм станом за допомогою антидепресантів, проте все-таки вирішила звернутися за кваліфікованою допомогою до фахівців.

Однак на цьому проблеми Анни не закінчилися. Днями дівчина повідомила фоловерів, що заразилася коронавірусом. На тлі цієї хвороби у Анни з'явилися проблеми зі слухом. Зараз вона знаходиться на самоізоляції вдома. Схоже, що самопочуття у Анни в нормі, оскільки вона вирішила поспілкуватися з шанувальниками за допомогою сторіс.

Як повідомлялося раніше, стали відомі останні подробиці про стан Анастасії Заворотнюк. Актриса переписує своє майно на близьких.

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Показати ще

Hyser також писав, що після тривалої творчої перерви чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов вийшов у світ. Як він змарнів!