У лихі 90-ті злочинці були мало не героями епохи, так як саме кримінальні авторитети мали вплив більший, ніж держава. Часи змінилися, а ось відгомони того часу, схоже, і зараз присутні. Принаймні про це заявили в один день колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход і Антон Поляков.

Так, посилаючись на свої джерела в Міністерстві внутрішніх справ України, Оглядач повідомив, що народні депутати України Анна Скороход і Антон Поляков у п'ятницю, 23 липня, звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

За словами народних обранців, в різний час доби за адресою вул. Інститутська 24/7, що в урядовому кварталі столиці, невідомі люди погрожували їм фізичною розправою та пошкодженням автомобіля. Зловмисників було кілька-вони блокували авто депутатів на машинах Hyundai, Mersedes і Renault. Крім особистих погроз депутати поскаржилися на повідомлення в месенджер.

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за ч.1 ст. 129 КК України – "Погроза вбивством". Вже найближчими днями вони перевірять всю інформацію, надану Скороход і Поляковим.

Відзначимо, що після виключення з фракції "Слуга народу" в 2019 році обидва депутати збиралися створити у Верховній Раді нову групу, яка носила б назву "справжні слуги" або "Слуга народу-2", але це так і залишилося лише обіцянкою.

Разом з тим, нещодавно Ганну Скороход спіймали в Раді за дивною листуванням, в якій вона обговорювала "розділ України по Дніпру".

Популярні новини зараз

Допоможе звичайний лимон: як треба варити яйця, щоб вони не луснули та не тріснули

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Показати ще

Враховуючи все вище сказане, викликає питання інцидент, коли Анна Скороход нещодавно прийшла на засідання Верховної Ради в білому піджаку з цікавим принтом. На ньому зображений український парламент, який "розвалюється".

Раніше Hyser писав, що у Верховній Раді побилися народні депутати від фракцій "Батьківщина" і " Слуга народу".

Також наш портал повідомляв, що народний депутат Ілля Кива був помічений в Раді за дечим непристойним.

Нагадавши, народні депутати розповіли, на яких автомобілях їздять і скільки вони коштують.