Виявилося, що через роки класичний український автомобіль здатний випереджати сучасні машини

З кінця виробництва "Запорожці", і тим більше з початку серійного виробництва даної моделі пройшло вже величезна кількість років, однак, як з'ясувалося, де в чому ЗАЗ здатний давати фору і сучасним дорогим автомобілям. Про це повідомляє Інформаційний портал "Главком".

Що, здавалося б, спільного може бути у ЗАЗ-968 "Запорожець" і сучасного електрокара Tesla Model S? Справа в тому, що обидва автомобілі мають заднемоторной компонуванням двигуна, тобто капот в машинах знаходиться не над передньою віссю, як у більшості машин, а ззаду. Завдяки такій конструкторської особливості, багажник в обох автомобілях розташовується спереду.

У Білорусі автомобілісти звернули увагу на цю схожість машин і вирішили порівняти, у кого з автомобілів різних епох більш місткий передній багажник, тому вирішили провести виміри і виявити переможця.

В якості мірила обсягу багажника вирішили взяти упаковки консервів. Таким чином, для перемоги в конкурсі лідеру необхідно було вмістити в себе більше саме упаковок консервів, а не просто банок.

Як не дивно, переміг у даному змаганні радянський "Запорожець". Американський електрокар дозволяє власнику поставити в свій багажник всього 31 упаковку консервів, тобто 310 банок, а ось в багажник ЗАЗ-968 "Запорожець" вдалося вмістити цілих 36 упаковок, тобто 360 банок консервів.

Популярні новини зараз

Він танутиме в роті: рецепт справжньої віденської великодньої паски

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в уряді розробляють закон, що забороняє покупку автомобілів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали незвичайні і унікальні "Жигулі" з дерев'яним кузовом.

Також "Hyser" писав, що в уряді заявили про те, що в Україні почнуть виробляти рідкісний вид автомобілів.