Ірина Білик показала шанувальникам, як виглядала 10 років тому. Фанати обсипали свою улюбленицю компліментами.

Популярна співачка Ірина Білик поділилася з шанувальниками новим постом. Зірка опублікувала архівний кадр і поділилася спогадами про зйомки кліпу на пісню «Дівчинка», які відбулися рівно 10 років тому.

"Рівно 10 років тому в цей день ми знімали кліп на пісню «Дівчинка». Пишіть в коментарях, чи йде мені бути брюнеткою, як в цьому кліпі?» - поцікавилася у фоловерів виконавиця.

Цей пост артистка супроводила своїм архівним фото. На знімку співачка шле сердечко своїм фанатам. Руки і шию Ірини прикрашають прикраси з чорних каменів і бус. Образ зірки доповнюють темне волосся і помітний макіяж.

Фанати відзначили, що звикли бачити Ірину в образі блондинки. Однак коментатори зійшлися на думці, що і з темним кольором волосся Білик дуже добре. Багато хто вважає, що темний відтінок волосся підкреслює виразні очі і рівний тон шкіри виконавиці.

Відзначимо, що в останні роки шанувальники звинувачують Білик у зловживанні фотошопом, косметологічними процедурами і навіть пластичними операціями. Артистка намагається всіма силами зберегти свою молодість і красу. Однак хитрощі зірки призводять тільки до того, що її обличчя перетворюється в маску.

Популярні новини зараз

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Не всі про це знають: чому горіхи потрібно зберігати в холодильнику

Вже і його підробляють: як відрізнити справжній рис від несправжнього

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Ірина Білик знову заговорила про заміжжя. Зірка збирається вийти заміж вшосте.

Hyser також писав, що Ірина Білик розповіла шанувальникам про своїх ворогів. Співачка оголосила, хто входить в її "чорний список".