Популярна співачка Оля Полякова зізналася, що ходить на прийом до психотерапевта. Суперблондинка опрацьовує дитячі травми і намагається не допускати помилок у вихованні дітей.

Оля Полякова-відома і популярна співачка, красуня і мати двох дітей. Однак, як виявилося, і у Суперблондинки є дитячі травми, які вона зараз опрацьовує разом з психологом. Зірка зізналася, що відвідує психотерапевта і розповіла, що всі її проблеми «родом з дитинства». Як з'ясувалося, в дитинстві Оля не отримувала підтримки від одного зі своїх батьків, тому у артистки досі є бажання щось довести своїм батькам.

"Коли починаєш відвідувати пісихотерапевта, з'ясовується,що все що рухає тобою по життю,це доказ батькам, або одному з батьків, що ти чогось вартий. З одного боку це двигун власного прогресу, з іншого це поселяє в тобі почуття тривоги, яка супроводжує тебе весь час, агресію, зневіру, апатію..., а потрібно було всього навсього,отримати крапельку підтримки і любові,від найрідніших,,,, не позбавляйте своїх дітей , того,що може перешкодити, поселити в їх душах зяючу рану, яку вони повинні будуть заглушати, все своє життя...., давайте просто любити❤️#підтримка, #любов» ,- написала в особистому мікроблозі виконавиця.

Оля намагається не повторювати помилки своїх батьків у вихованні власних дітей Маші та Аліси. Так, старша дочка зірки Марія займається моделінгом, і зоряна мама всіляко заохочує хобі дочки.

До речі, цей пост у своєму мікроблозі Полякова супроводила саме знімком своєї дочки Маші. На фото дівчина відображена в літній сукні з оборками. Маша кокетливо приспустила з плеча синьо-зелене вбрання і прийняла ефектну позу для фото.

Відзначимо, що Машу часто критикую в мережі. Хейтерам не подобається зовнішність дівчини, її фігура або образ, в якому позує Маша. Складається враження, що багато коментаторів просто заздрять можливостям дівчини. Оля завжди заступається за свою дочку і за словом в кишеню не лізе.

Популярні новини зараз

Сіль, ножі і не тільки: які прикмети говорять про те, що до хати постукає біда

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Зелень буде соковитою та ароматною: де на городі потрібно посадити салат

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова показала, як кайфує під пісні Насті Каменських.

Hyser також писав, що Оля Полякова показала, як харчується після лазні. Ось це апетит!