Насті Каменських по дорозі до Туреччини довелося спати в літаку. Після цього у зірки виникли проблеми зі шкірою, про що вона розповіла у своєму мікроблозі.

Настя Каменських справно поповнює сторіс свого мікроблогу новими знімками і відеозаписами. Так, артистка опублікувала відео з закордонним паспортом в руках і запропонувала фанатам вгадати, в яке місто вона летить. Як виявилося, Настя вирушила в Анталію. У Туреччині зірці, швидше за все, вдасться поєднати відпочинок з виступом. Вдень співачка зможе поніжитися на пляжі або біля басейну, а ввечері запалить на сцені.

Однак по дорозі в Анталію у Насті виникли проблеми. Артистці довелося спати в літаку через що у неї виникли проблеми зі шкірою обличчя.

"Візерунки літакового сну«, - підписала Каменських нове відео, продемонструвавши "пом'яте" обличчя.

Відзначимо, що артистам часто доводиться спати в літаках, поїздах або машинах. Тому Настя напевно знає, як швидко позбутися від таких «візерунків» на обличчі і привести себе в форму. Ми не сумніваємося, що на вечірньому концерті ніхто і не помітить, що у співачки були проблеми зі шкірою обличчя.

Також варто відзначити, що Настя не боїться показувати шанувальникам своє обличчя без макіяжу. У повсякденному житті артистка не користується косметикою, використовуючи макіяж тільки для концертів і зйомок. У інший час Каменських дає можливість своєму обличчю відпочити від макіяжу. Тому в мікроблозі зірки можна зустріти не тільки її знімки без макіяжу, але також постільні фото, зроблені відразу після пробудження або безпосередньо перед сном. Шанувальники в захваті від природної краси своєї улюблениці і завжди готові обсипати її компліментами.

Популярні новини зараз

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських шокувала соцмережі оголеним фото. Ну це вже перебір!

Hyser також писав, що Настя Каменських кардинально змінила імідж і стала блондинкою. Як вам новий образ виконавиці?