Клієнти одного з найбільших банків України скаржаться на несправні термінали

На сьогоднішній день термінали є одним з найшвидших і доступних способів покласти гроші на банківський рахунок, однак, як з'ясувалося, працюють вони не так справно, як хотілося б. Пост зі скаргою на роботу одного з найбільших українських банків — "Приватбанку" — з'явилася на інформаційному порталі "Мінфін".

Так, клієнтка "ПриватБанку" у своєму відгуку розповіла про те, що вона спробувала поповнити свою банківську карту за допомогою терміналу. Вона внесла кошти, проте не відразу підтвердила операція, в результаті чого екран згас, а внесена сума по суті випарувалася. У відповідь на подібну ситуацію представники "Приватбанку" заявляють про те, що операція пройшла успішно і відмовляються повертати кошти.

Жінка розповіла, що вона хотіла Поповнити картку на 200 гривень. Термінал прийняв купюру, проте за час, коли жінка шукала в сумці купюру, щоб внести залишок суми, екран потемнів. Після повторного включення автомата жінка виявила, що вікно оновилося і 200 гривень на рахунку відсутні.

Природно, з такого приводу жінка звернулася в представництво банку, де їй заявили про те, що кошти будуть переведені на рахунок в період від одного до чотирнадцяти днів, проте незабаром клієнтці прийшло повідомлення про те, що підтвердити факт збою в роботі терміналу не вдалося, тому і ніякого повернення коштів не буде.

Даний відгук представники "Приватбанку" не залишили без уваги і відповіли, що щодо питання повернення коштів необхідно звертатися до одержувача, проте користі від такої ради, мабуть, мало. Примітно, що на роботу як терміналів, так і банкоматів "ПриватБанку" українці скаржаться досить довгий час.

Популярні новини зараз

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Зелень буде соковитою та ароматною: де на городі потрібно посадити салат

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стали відомі причини, за якими в банках відмовляються брати долари.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПриватБанк попередив українців про нову шахрайську схему.

Також "Hyser" писав, що ПриватБанк сповістив українців щодо нововведення, пов'язаного з картками.