Православна церква – це те, що нібито, зокрема, об'єднувало український та російські народи, бо одна релігія та один Бог. Є в цьому частка правди, крім того, що "частка" передбачає поділ з москвою та сприяє промиванню мізків українським громадянам.

Після того, як СБУ розпочали масові перевірки всіх релігійних будівель, що знаходилися під патронатом московського патріархату, у путіна ніби злетів "дах". Ще б! Таку агентурну мережу накрили, проповідників "русского мира" розсекретили, встановили зв'язок із росією.

Варто зазначити, що ще до того, як СБУ взялася до справи, російські солдати цілилися у церкви та храми. Хоча це заборонено, зокрема, міжнародними конвенціями, але коли вони дотримувалися їх.

Найбільше дратує, як російські окупанти завжди хизувалися своєю "високою духовністю", при цьому їхні священики освячують ракети та танки, а нещодавно зовсім знищили єдину церкву в селі Кисельовка Херсонської області.

Докладніше про це інформує Обозреватель, посилаючись на повідомлення міністра оборони України Олексія Резнікова у мережі Twitter.

"Єдина церква в селі Киселівка (Херсонська область) була повністю зруйнована російськими обстрілами. IV Гаазька конвенція захищає релігійні споруди під час воєнних дій, але для російських військових злочинців немає ні Бога, ні поваги до релігії" , - наголосив Резніков.

Популярні новини зараз

Ви навіть не уявляли, як це смачно: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Усик показав фото дружини в тоненькій ночнушці і без ліфчика. Дивитися небезпечно - відправить в нокаут

Показати ще

Скріншот з Обозревателя

Читайте також: