У пророцтва Влада Росса хочеться вірити кожному українцю. Ще б пак, він стверджує, що завдяки путіну та війні Україна вже найближчими роками займе своє місце під великим сонцем, ставши найпотужнішою і процвітаючою державою у Східній Європі.

Так, відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Уніан розповів, на що чекати українцям цієї зими, чи завдасть путін ударів по Україні на Новий рік та коли стане зрозуміло, що перемога ЗСУ остаточно настала.

Отож, за прогнозом, в ніч з 31 грудня на 1 січня однозначно будуть ракетні удари - на нас полетять іранські ракети, бо путін має намір повністю знищити Україну, залишити українців без світла 31 грудня. З хороших новин те, що у січні та лютому 2023 року обстріли повторюватимуться та попадань по енергооб'єктах не буде, оскільки ефективно працюватиме система Patriot.

За словами астролога, наразі небезпека нависла над Києвом, Дніпром, Харковом, Запоріжжям. Одеса та Львів меншою мірою, але там ситуація теж буде складною. Крім того, у лютому 2023 року дуже ймовірний напад на столицю.

Згадує у своєму прогнозі Влад Росс і могутню провидицю Вангу, яка колись казала, що "двійками" все почнеться й ними все закінчиться. Все показує на те, що 22 грудня 2022 року, коли Зеленський виголосив блискучу промову у Конгресі США, Україна вже теоретично перемогла у війні, однак путін зрозуміє, що програв цю війну, лише у лютому 2023-го.

Зараз саме Володимир Зеленський, за словами провидця, має всі шанси стати найбільшим правителем України за всю історію і саме при ньому Україна входитиме до Євросоюзу та НАТО.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Що з стосується кремлівського диктатора, то Росс стверджує, що той уже не виходить зі свого бункера чи шпиталю - за нього все робить двійник. Загадкове стародавнє пророцтво про нього говорить, що він піде в безодню, тобто або він потоне, або у своєму лабіринті загрузне, може, ракетою його бункер зруйнують.

Не оминув Росс і долю росії у своєму пророцтві. Він стверджує, що після входження Плутона до знаку Водолія рф почне розвалюватись і виникнуть такі цікаві Республіки, як Ічкерія, Татарстан, Дагестан, Якутія, а наймогутнішою буде Уральська Республіка, де видобувають нафту та газ, бо епіцентр сонячного затемнення 25 жовтня падав якраз на цю територію. А от у західному Сибіру буде успішна держава, про яку говорив ще американський ясновидець Едгар Кейсі.

Наостанок Влад Росс акцентує увагу на вихід Плутона з тоталітарного знака Козерога та входження до демократичного знаку Водолія. За словами астролога це призведе до того, що у 2023-му році всі тоталітарні структури та режими почнуть "падати". Він прогнозує велику революцію в Ірані, найпотужнішу з часів 1979 року, коли буде зміщено аятоллу Хаменеї. Швидше за все, в Туреччині Ердогана не буде переобрано на наступний термін, а також зараз остання п'ятирічка Сі Цзіньпіна, а далі буде хаос, економічна криза та розвал Китаю на частини, як і рф.

Читайте також:

Серце не витримало: молода українка не змогла жити після отримання похорону на чоловіка. Діти залишилися сиротами. Фото

Вже 250 мільйонів випадків Китай атакує нова хвиля COVID-19. Багато хто в це не вірив

Сльози неможливо стримати: Вакарчук виконав пісню "Човен" у Херсоні. Відео