Ніхто не сперечатиметься, що життя народного артиста Російської Федерації Філіпа Кіркорова - це суцільний скандал і мат. Так, наприклад, на премію журналу Hello! Кіркоров прийшов у спідниці, а раніше на концерті він виходив на сцену у прозорих лосинах, з-під яких просвічували труси. Крім того, Кіркорова раз у раз звинувачують у "розпусканні рук", і стосовно дівчат у тому числі, що завжди викликає величезний суспільний резонанс. "Відомстити" йому, схоже, взявся символ 2023 - невинний кролик.

Так, у Мережі з'явилися кадри, як в ефірі однієї із передач у неприємну ситуацію потрапив 55-річний Філіп Кіркоров.

Телеканал НТВ вирішив об'єднати у Новий рік два популярні шоу – "Аватар" та "Маска", щоб створити по-справжньому святковий настрій.

Однак на зйомках передачі стався конфуз, коли Філіп Кіркоров узяв до рук чорного кролика, сидячи за столом разом із рештою зірок російської естради.

Під бій курантів, коли співак Сергій Лазарєв говорив щось про успіх у 2023 році, кролик вирішив випорожнитися прямо в руки Пилипа Кіркорова.

Тут же пролунав вереск поп-короля сцени, який першим відчув "удачу".

Популярні новини зараз

Ви навіть не уявляли, як це смачно: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

"ААА, він какає на мене", - заволав Кіркоров і випустив бідну тварину з усипаних обгаженими кільцями рук у той момент, коли треба було привітати глядачів із Новим роком.

Конфуз потрапив на відео та викликав бурю емоцій у знімальної групи та всіх глядачів.

"Навіть кролик обосрав Філю", "Краще б на голови їм насрав", "Може це не кролик, а кролиця. Яра фанатка Лазарєва", "Кролики, як і мухи, рідко помиляються", "Кролик знав що і кому робив" - написали багато під відео.

Читайте також:

Відомий астролог назвав місяць, коли не стане путіна, а Україна почне святкувати перемогу

Іменини 27 грудня: кого треба привітати із Днем ангела. Список імен

Серце не витримало: молода українка не змогла жити після отримання похорону на чоловіка. Діти залишилися сиротами. Фото