Через постійні відключення від світла, у деяких українців з'явилося почуття, коли вони думають, що це несправедливо. Наприклад, є будинки, де відключають світло на 1-2 години на день, а є такі, де немає світла по 12 годин і більше. Через це НКРЕКУ вирішило дати кілька порад, як написати скаргу через «несправедливе» відключення від світла.

Про це повідомляє портал "focus"

У прес-службі держрегулятора у сфері енергопостачання сказали, що багато українців пишуть скарги неправильно, коли це стосується «несправедливого» відключення від світла. Є спеціальні зразки, які мають бути оформлені правильно, щоб їх розглянути.

Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, розповіла українцям, як правильно складати скарги, коли у вас довго немає світла.

Щоб написати заяву на відключення від світла правильно, необхідно: вказати ПІБ, місце проживання громадянина, викласти суть скарги, зауваження, пропозиції, заяви тощо., заявник повинен підписати письмове звернення із зазначенням дати.

Крім цього, подати заяву можна і в режимі онлайн. У цьому випадку потрібно вказати: ПІБ, місце проживання укладача, викласти суть питання, пропозиції чи заяви, вказати підпис заявника та дату, також потрібно вказати електронну пошту для відповіді.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Коли не можна стригти нігті: названі найнесприятливіші дні. Що кажуть прикмети

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще

Важливо зазначити, що вказувати електронний цифровий підпис не обов'язково.

Читайте також:

Коли ж буде світло? Жителям Києва та Київської області розповіли, чого очікувати найближчими тижнями

Ведучий "Холостяка" Гриша Решетник показав, як живе з сім'єю по 18 годин без світла та води