Найгіршу війну в історії всього людства (зрозуміло, після світових воєн) було розпочато путіним в Україні 24 лютого.

Він і сам не радий, що почав це все, але російський імперіалізм будується на твердженні, що путін - персона богоугодна, яка не помиляється, не здає назад. А значить вихід із ситуації один – вибити військовим шляхом російську армію з території України, та закріпити незалежність країни станом на 1991 рік – рік, коли українці обрали незалежність.

І тим не менш, путін розуміє, що програє, і хоче зберегти хоч крихти того впливу, який поки що має у себе в країні. А тому продовжує говорити про переговори, які нібито "саботує" Україна. росія, як і путін, готова обговорювати "прийнятні розв'язки" війни в Україні. Ось тільки в це формулювання кремль вкладає абсолютно неприйнятні для українців умови, а отже, переговорів не буде.

Докладніше про нову заяву путіну інформує УНІАН, посилаючись на інтерв'ю кремлівського диктатора в інтерв'ю на пропагандистському телеканалі "Росія-1".

"Ми готові домовлятися з усіма учасниками цього процесу (війни в Україні, — УНІАН) про прийнятні якісь розв'язки, але це їхня справа — не ми ж відмовляємося від переговорів, а вони", - заявив "імператор" росії.

Тоді ж, путін заявив, що нібито, в основі війни лежать наміри геополітичних опонентів рф, спрямовані на "розтягування історичної росії". А агресор прагне "об'єднання російського народу".

Популярні новини зараз

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Усик показав фото дружини в тоненькій ночнушці і без ліфчика. Дивитися небезпечно - відправить в нокаут

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Читайте також: