Багато господинь не люблять пекти торти, вважаючи, що це дуже непростий процес, який потребує багато часу. Однак є такі торти, які готувати дуже просто.

Детальний рецепт одного такого торта читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Розтопіть вершкове масло або в мікрохвильовій печі, або на низькому вогні на плиті. Дайте маслу охолонути до кімнатної температури, так щоб воно не було гарячим.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

За допомогою міксера збийте яйця до однорідної пишної маси. Не забудьте вимити яйця перед використанням, оскільки на шкаралупі можуть бути шкідливі бактерії, навіть якщо вона здається чистою.

Додайте згущене молоко до збитих яєць і перемішайте на низькій швидкості міксера до однорідної маси.

Додайте охолоджене вершкове масло в отриману масу і ще раз перемішайте.

З'єднайте борошно з розпушувачем, ваніліном і просійте. Просіяне борошно насититься киснем і бісквіт при випіканні добре підійметься. Всипте просіяну борошняну суміш до решти інгредієнтів.

Перемішайте всі інгредієнти міксером до однорідного тесту. Тісто має вийти негусте та плинне.

Застеліть дно форми для випікання пергаментним папером і змастіть стінки невеликою кількістю олії. Вилийте тісто у форму.

Випікайте бісквіт у заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці до рум'яного кольору приблизно 50 хвилин. Перевірте готовність бісквіта дерев'яною шпажкою, вона повинна виходити сухою із середини бісквіта, без часток тесту, що налип. Час та температуру приготування регулюйте, враховуючи особливості роботи духовки. Вийміть готовий бісквіт із форми та повністю остудіть.

Розріжте охолоджений бісквіт на кілька коржів. Зріжте верхню частину бісквіта, щоб верх торта був рівним.

Для приготування сметанного крему візьміть сметану з жирністю 15-20% і з'єднайте її з цукром та ванільним цукром у мисці, що підходить за розміром. Добре перемішайте, щоб|аби| цукор повністю розчинився. Змастіть коржі, і складіть торт. Можна прикрасити торт підсмаженим арахісом.

Читайте також: