За інформацією Головного управління розвідки України, російська сторона передала бойовикам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену у західних країнах.

Зазначається, що після цього за планом росіян наступним кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у продажі західної зброї для терористів на регулярній основі.

За інформацією ГУР, у рамках кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки "викривальних публікацій" та "розслідувань" у західних ЗМІ.

"У рамках кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки повинні лягти в основу низки "викривальних публікацій" і "розслідувань" у західних ЗМІ. Для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирова, який нещодавно втік". йдеться у повідомленні.

Розвідка наголошує, що чергова провокація ворога спрямована на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій країні із боку західних союзників.

Зазначимо, що заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв вже встиг заявити, що зброя, яку Захід передавав Україні, "активно застосовується в Ізраїлі": "Далі вона, як і зброя, залишена американськими втікачами в Афгані, буде безконтрольно використовуватися у всіх гарячих точках" .

Популярні новини зараз

З-за столу не встанете без добавки: рецепт простого пирога з куркою на сметані

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем

Показати ще

Медведєв традиційно не опублікував жодних, навіть сфабрикованих доказів своїх слів.

Читайте також:

Українців уже попередили: восени та взимку Росія може запустити рекордну кількість "Шахедів"

Українцям розповіли, що буде найближчим часом із курсом долара в обмінниках

Не повторюйте цю серйозну помилку: чому не можна сідати за кермо в кедах чи кросівках