Минулого тижня авіаційний підрозділ спеціального призначення 58 бригади,в спільній роботі з групою аеророзвідки роти ударних БАК 129 ОБр ТРО LUFTWAFFE,звітували про знищення ворожого комплексу радіоелектронної боротьби “Борисоглебськ-2”. За оцінками деяких експертів вартість такої станції становить в межах 200 млн доларів. Цю місію вдалось виконати за допомогою нового модернізованого Punisher, стійкого до ворожих РЕБ. Його 58-ма бригада отримала в рамках проєкту Cosmolot Airlines.

Лише за кілька місяців активного використання Збройними Силами дронів Punisher від Cosmolot Airline військовий арсенал росії втрачає сотні мільйонів доларів та десятки особового складу. До переліку знищеною техніки окупантів також увійшли танк, гармата, мінометний розрахунок, вантажівка Урал, кілька позицій ворога та інша техніка. Демілітаризація окупантів проходить успішно, а втрати ворога сягають понад 250 млн доларів.

Нове покоління Punisher стійкі до РЕБ, тихі, непомітні, точно вражають позиції ворога у глибокому тилу, куди не дістає артилерія.

“Такого, як Punisher, в Україні не існує більше. Він злітає на дальні дистанції, не боїться навантаження. Єдине, що нам сильно заважало — російська радіоелектронна боротьба. І тепер ми отримали нову модернізацію Punisher, стійку до РЕБ. Тепер привітання оркам від українців будуть залітати ще глибше в тил ворога, а уражень стане в рази більше.” — військовослужбовець Сім, пілот екіпажу Punisher.

Наразі фронт має вже 31 модернізований стійкий до РЕБ дрон, що допомагає підрозділам посилювати повітряний простір на передовій. Cosmolot Airlines — це перший приватний повітряний флот, створений спеціально для посилення окремих бригад та підрозділів ЗСУ. Він налічує 50 модернізованих дронів Punisher і вже до кінця листопада ще 19 дронів будуть передані в десятки підрозділів.

Популярные статьи сейчас

Придется переходить на сухари: кому из украинцев на 50% урежут пенсии

За такой отдадут две иномарки: как выглядел самый первый ЗАЗ, о котором мало кто знал

Лукашенко обозвал Украину странным словом и предложил Западу объявить "ничью" с Россией

Трамп рассказал, почему ему нравится Зеленский: "Эта война подошла к концу..."

Показать еще