Французька делегація відвідала Донбас і висловила думку щодо вступу України до НАТО

Нещодавно делегація французьких політиків відвідала Донбас і, судячи з усього, залишилася задоволена побаченим, оскільки заявила, що постарається переконати відповідні інстанції в тому, що Україна готова до вступу в Північноатлантичний Альянс і може це зробити. Про це повідомляє прес-служба Штабу ООС.

Повідомляється, що Французькі делегати відвідали контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду Гнутове і прифронтове Широкине. Крім того, вони ознайомилися зі звітами про порушення режиму тиші противником, а також з доказами того, що противник застосовує заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Парламентарії прогулялися по зруйнованому Широкиному, щоб своїми очима побачити наслідки військової агресії Російської Федерації в цьому колись курортному селищі.

Один з делегатів, депутат Національних зборів Франції П'єр Персон заявив, що проінформує про все, що почув і побачив комітет закордонних справ, щоб з цього приводу прийняти відповідну резолюцію. Він також обговорить ці питання з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Крім того, побачене переконало французьких політиків у тому, що Україна готова до вступу в НАТО, тому вони наполягатимуть на такому рішенні. За словами парламентарія, він був вражений хоробрістю і стійкістю військових, що захищають Україну. Тому він постарається переконати відповідні органи в тому, що Україна готова формально вступити в НАТО. Крім того, він виступатиме за те, щоб підтримувати українську армію всіма засобами.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Ціни вас точно здивують: в Україні почав різко дорожчати найпопулярніший фрукт

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Сергій Сивохо представив проект гуманітарної стратегії возз'єднання України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося фотографії 22-річної дівчини, загиблої в ООС.

Також "Hyser" писав, що Зеленський у соціальних мережах виклав селфі у формі збірної України з футболу, яка не догодила російським політикам.