Так уже влаштована людина, що вона хоче знати, що буде завтра. Ось тільки вчені ще не розробили машину часу і прийдешнє як і раніше для всіх залишається загадкою. Але ж якби це було не так, то скількох помилок можна було б уникнути. Дещо підказати народам України і Росії взялася "спадкоємиця Ванги" з Казахстану.

Прогнози про майбутнє від ясновидиці Віри Ліон відомі практично на весь світ. Свого часу вона передбачала передчасний відхід Януковича з поста президента України і істотне збільшення ворогів Росії через приєднання Криму, а також вибухи в РФ в області мирного міста (постраждав Волгоград в грудні 2013 року) і переобрання Володимира Путіна в 2018 році.

Так, Віра Ліон заявила, що в 2021 році глобальних змін у світі очікувати не варто і побоюватися за загибель людства не потрібно, пишуть росЗМІ.

Разом з тим, у своїх видіннях, вона чітко побачила, що в 2021 році для Росії настануть непрості часи і країна опиниться на порозі справжньої війни. Однією з причин такого "похмурого" прогнозу є смерть в 2021 році великого російського політика. Однак, конкретного імені провісниця не стала називати.

Також Віра Ліон стверджує, що проти Росії будуть скасовані більшість санкцій накладених на неї іноземними державами, а вільне ходіння долара буде скасовано. Останнє відбудеться через те, що Сполучені Штати Америки не зможуть впоратися з економічним колапсом і країна втратить свій вплив на міжнародній арені.

Ще одне передбачення 100% порадує Ілона Маска, так як "спадкоємиця Ванги" "побачила" реалізацію повноцінної експедиції на місяць на космічному кораблі абсолютно нового типу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Від цін газу на лоб полізуть: в Україні різко подорожчав один із головних овочів

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Крім того, до кінця року, за прогнозами Ліон, російські вчені повинні винайти потужну зброю, аналога якої ще немає в світі, а між деякими країнами відбудеться зміна кордонів.

Також у світі почастішають сильні виверження вулканів, а деякі регіони планети навіть виявляться затопленими в результаті повеней або землетрусів. Одним словом, від природних катаклізмів і стихійних лих постраждають багато народів.

Раніше Hyser писав, что в Україні офіційно продовжили карантин до кінця літа.

Також наш портал повідомляв, що ЗСУ влаштували потужний маневр біля Криму.

Нагадавши, перший у світі дерев'яний супутник запустять у космос цього року.