Продукти (на 3 порції):
- картопля – 500 г (3 шт.);
- сосиски – 150 г (3 шт.);
- сир твердий – 70 г;
- цибуля ріпчаста - 85 г (1 шт.);
- масло вершкове - 20 г ;
- сіль - 0,25 ч. ложки (за смаком);
- свіжа петрушка (для подачі) – 5 г.
Далі кожну картоплю потрібно розрізати вздовж навпіл. Обережно витягаємо чайною ложечкою м'якоть, залишаючи трохи на стінках бульби (приблизно 0,5 см).
М'якуш картоплі ділимо на 2 частини. Одну частину відправляємо в миску, другу прибираємо, нам вона не знадобиться (можна використовувати для приготування інших страв).
Цибулю очищаємо і натираємо на великій або середній тертці, додаємо в миску.
Твердий сир натираємо на середній тертці та додаємо до решти інгредієнтів.
Солимо за смаком. Все перемішуємо - готова начинка.
"Ти продала душу дияволу": Ксенія Мішина вибухнула після скандального інтерв’ю Наталки Денисенко
Після точно більше: українців попередили про неминуче зростання тарифів на світло, коли це станеться
Тисячі гривень штрафу за бруд: водії нариваються на покарання через дрібницю
Володимир Зеленський пояснив, що чекає на російську мову та УПЦ МП в Україні: "Це єдине, що може об’єднати всіх"
Наповнюємо човники начинкою. Викладаємо з гіркою, оскільки начинка при приготуванні просяде.
Поміщаємо картоплю у відповідний посуд і відправляємо в мікрохвильову піч ще на 5-7 хвилин при потужності 800 Вт.
Готові картопляні човники з сиром та сосисками посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо до столу.
