Українці добре пам'ятають вірного соратника Віктора Януковича на прізвисько "Підрахуй" Сергія Ківалова, який і сьогодні спокійно живе в Одесі і навіть роздає ордени впливовим українцям.

Серед тих, кому лунають нагороди, виявився і директор Одеського управління НАБУ Володимир Деулін, якому така нагорода не пішла на користь.

Про це пише журналістка та блогерка Ірина Гриб, повідомляють Акценти .

"Щодо скандалу з директором Одеського управління НАБУ Володимиром Деуліним. 8 жовтня Деулін отримав нагороду від почесного президента університету «Одеська юридична академія» Сергія Ківалова. Громадськість жорстко відреагувала і зараз щодо Деуліна проводиться службове розслідування. З юридичного погляду для Деуліна цей скандал може закінчитися перекладом, пониженням чи доганою", – повідомляє Ірина Гриб.

Крім того, блогерка закликає звернути увагу й інших друзів Ківалова, які нині перебувають при владі. Серед них і друзі-партнери голови Одеської ОВ Олега Кіпера.

"Нікого не бентежить, що бізнес-партнер голови Одеської ОВА Олега Кіпера Володимир Осипов постійний і почесний гість у Ківалова. Так само як і кум Кіпера Андрій Неугодников. Кіпер має особливість - він оточив себе тільки «своїми» і нікого не підпускає. Слухає теж тільки «своїх». А Осипов і Неугодників дуже «сильно». Цікаво, а скільки подібних грамот отримував люстрований прокурор Кіпер на "День прокуратури", – уточнює Ірина Гриб.

Популярні новини зараз

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

За таку віддадуть дві іномарки: як виглядав перший ЗАЗ, про який мало хто знав

Прийде віддати всю зарплату: як хочуть підвищити штрафи за порушення правил військового обліку

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Показати ще