Після яскравої новорічної ночі багато хто стикається з не надто приємним наслідком – похмільним синдромом. Існує безліч способів, які допоможуть подолати цей тяжкий стан, і легкий курячий бульйон – один із них.

Інгредієнти:

  • 500 г курка (грудка);
  • 2,5 л води;
  • 1 шт часник;
  • 1 шт морква;
  • 2 шт картопля;
  • 100 г вермішель;
  • зелень;
  • сіль

Куряче філе заливаємо холодною водою. На сильному вогні доводимо майже до кипіння і знімаємо пінку.

Додаємо сіль. У бульйон додаємо цілу цибулину та варимо з моменту закипання 30 хвилин.

Поки бульйон вариться підготуємо овочі:
  • моркву натрьом на великій тертці;
  • картофель нарежем брусочками.

Коли м'ясо зварилося, то грудку можна вийняти - використовуємо її для салату.

Відправляємо в бульйон підготовлену картоплю та моркву.

Популярні новини зараз

Грибний суп-пюре: зігріваючий аромат лісу на вашій кухні, простий і правильний рецепт

Діти у школах та садочках під великою небезпекою: масова хвиля отруєнь накриває Україну

Українцям більше не потрібні паперові військові квитки: що зміниться в мобілізації та як отримати "Резерв ID"

Цей заварний торт обходить "Наполеон": простий десерт, який стане зіркою святкового меню, рецепт

Показати ще

Варимо до готовності картоплі.

Поки овочі варяться дрібно наріжемо зелень.

Додаємо вермішель, розмішуємо та варимо ще 5 хвилин. Додаємо дрібно нарубану зелень.

Даємо супу настоятися 5-10 хвилин і можна накривати на стіл.